Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Kiszállítás

A megrendelt terméket a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül az ország egész területén kiszállítjuk. A szállítás költsége termékcsoportonként, vagy azon belül akár termékenként eltérő lehet. Az aktuális kiszállítási díjról minden esetben a kosárban tud tájékozódni, még a megrendelés előtt. 

A kiszállított abroncsok kifizetése történhet készpénzben, utánvét formájában a szállító cég felé, vagy előre utalással. Utalás során a termék foglalásba kerül, majd a vételár beérkezését követően kezdődik meg a kiszállítási folyamat. Előre utalási szándékát megrendeléskor a megjegyzés mezőben tudja jelezni.

A dnp.hu nem gumiabroncs szereléssel foglalkozó műhely, hanem házhozszállításra specializálódott webáruház. A megrendelt gumiabroncsokat és felniket a visszaigazolást követően kerülnek feladásra, a futárszolgálat esetleges késlekedéséért felelősséget nem tudunk vállalni.

A kiszállítással kapcsolatos speciális igények, mint telefonos egyeztetés a futár részéről, sms a kiszállítás napján, stb. hatással vannak a szállítási költségekre, illetve a kiszállításra vállalt határidőkre. Ezeket az igényeket a visszaigazoláskor egyeztetjük, vagy külön ajánlatot küldünk a megrendelő felé.

A megrendelésre küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe. Megrendelésnek a dnp.hu által visszaigazolt igények minősülnek.

A rendszerünk esetleges meghibásodása miatt hibás áron megjelenő, vagy készlethiányos termék megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Minden ilyen esetben tájékoztatjuk Önt, és megpróbáljuk a megrendelt terméket mással helyettesíteni.