Üdvözöljük webáruházunkban.

A Linglong Tire lett a Juventus Football Club hivatalos partnere, aki megállapodást írt alá Zhaoyuanban, ahol a gumiabroncsgyártó székhelye található. A Torinói klub Olaszország futball csapatai közül az egyik legjelentősebb szereplő. A klub 120 éves hazai és nemzetközi sikertörténete segíthet bemutatni a Linglong növekvő ambícióit, amely legjobban tükrözheti, hogy a globális piacon a gyár a 20 legnagyobb "játékos" között van.

Wang Feng, a Linglong Tire elnöke azt mondta az ünnepségen, hogy nagy megtiszteltetés volt, hogy részese lehet a Juventus családnak, amely bemutatta Linglong szenvedélyét a labdarúgásért és a globális piacok kibővítésének eltökéltségéért. Határozottan úgy vélte, hogy a két fél közötti együttműködés "izgalmas és inspiráló élményt nyújt a futballszurkolók és az ügyfelek számára".

Giorgio Ricci, a Juventus képviselője kijelentette, hogy örömmel működik együtt a Linglong Tire-szel, és érdemes várakozással tekint a két fél kiváló teljesítményére a közeljövőben. Nagyon büszkék voltak arra, hogy egy új és erős partnerük van, mint a Linglong Tire.

Az együttműködési megállapodás alapján a Linglong számos joggal rendelkezik, mint a hirdetés az olasz Liga és Olasz Kupa Juventus hazai mérkőzései során. A Linglong növelni fogja a márka elismerését és a Juventus népszerűségét világszerte.

A Linglong egyre inkább hangsúlyozza a sportszponzorálást a márkaismertség és a globalizációs célok javítása érdekében, például a VfL Wolfsburg támogatásával. A vállalat azt mondta, hogy a Juventus partnerkapcsolatának célja, hogy növelje Linglong globális elismerését, és segítse a Juventust a megnövekedett kínai követelésben. 

 • Posted By : Tóth Gábor
 • Feb 13, 2018
 • Comments: 0
 • Comments: 0

  No comments

  Leave a Reply

  Your email address cannot be published. Required fields are marked*

  Kapcsolat

  • Cím 2626 Nagymaros, Arany J. u. 14.
  • Telefon +36 30 415 4408
  • Email info@dnp.hu
  • Nyitvatartás Hétfő - Péntek / 8:00 - 18:00

  Legyen az első, aki tud róla

  Szerezd meg az eseményekről, értékesítésekről és ajánlatokról szóló legfrissebb információkat. Regisztráljon hírlevelünkre ma.